Vandrenser til vandhane

By | 27/09/2018

vandrenser til vandhane

Find en god pris her.

Da jeg en tid boede i Italien, hvor postevandet smager endnu mere af klorin end i Danmark, købte jeg en vandrenser til vandhanen.

Det var af den type du ser på billedet herover. Det kan skrues direkte på hanen, uden at der skal bruges specielt værktøj.

De kommer ofte med en eller flere udskiftelige kulfiltre (patroner), når man køber dem. Patronerne holder alt efter, hvor meget du filtrerer, ca. i 1-2 måneder. Tjek her for at finde den bedste pris.

Vi brugte dagligt vandet til både at drikke og koge vores mad i. Men også vores kæledyr fik renset vand hver dag. Så jeg skiftede filtret en gang om måneden, eller når vandet begyndte at smage eller lugte af klorin igen.

Sådan virker en vandrenser til vandhane

Princippet er det samme som med en filter vandkande. Vandet ledes igennem et kulfilter og renses derved for diverse kemikalier, giftstoffer og visse metaller.

Når du tænder for det kolde vand presser vandtrykket fra rørene det igennem filtret. Du kan nu tappe rent vand ”on-demand”, når du har brug for det.

TIP til brug af dit filter til vandhane

Der sidder en omskifter på filtret, så man kan slå rensningen fra og til. Hvis du fx vasker op, så er der nok ikke behov for at rense vandet. Vi vaskede op i almindelig postevand, som det er fint nok til.

Fordelen ved denne typer filter er, at du blot tænder for hanen, når du skal have rent vand. Modsat filterkanden, hvor du er nødt til at vente lidt, eller rense vandet på forhånd. Jeg synes, det er hurtigt og let at bruge.

Ulempen ved dette filter til hanen er, at det ikke kan tåle varmt vand. Hvis du fx glemmer at slå filtret fra inden du tænder for det varme vand, kan du risikere at ødelægge det. Så har det tendens til at blive utæt. Det er min erfaring.

Omvendt, hvis du har to haner, en for koldt vand og en for varmt vand, så kan du blot installere vandrenseren på den kolde hane. Så slipper du helt for problemet. Tjek prisen her på Amazon.de


Sådan sparer du penge!

Du kan handle mange steder på Internettet. Men jeg har fundet ud af, at vi let kan spare op til 50% (eller mere) på at købe de forskellige vandrensere m.m. på fx Amazon.de

Danmark er desværre for lille til, at vi kan have vores egen Amazon. Så Amazon.de (Tyskland) reklamerer med, at de er begyndt at sende til Danmark, ofte fragtfrit, hvis man køber for over €39 (kr. 290). Hvis du ikke forstår tysk, kan man nu let skifte sproget over til Engelsk.

Vandrenser til Danmark

Jeg har i årevis bestilt en masse forskellige ting fra Amazon, både fra Tyskland og England. Det er ofte langt billigere end at købe tilsvarende produkter i Danmark. Det er hurtigt, nemt og er altid gået helt uden problemer.

Tjek prisen her på Amazon.de

Del gerne med andre