Vandrenser Til Bruser

By | 22/10/2020

vandrenser til bruserHvorfor installere en vandrenser til bruseren? Er det overhovedet nødvendigt at rense vandet vi vasker os i? Det er sikkert ikke tvingende nødvendigt, med mindre vandet er stærkt forurenet.

Men eftersom jeg filtrerer både mit drikkevand og det vand jeg koger min mad i, så giver det også mening at rense badevandet. Hvorfor?

Tænk på, at hver gang du tager et varmt brusebad, så fordamper klorin, kemikalier og andet skidt og bliver indåndet.

Men også substanser, der kommer i berøring med huden, vil med stor sandsynlighed blive optaget i kroppen.

Især når vi skrubber os i brusebadet med en børste eller lignende, vil disse potentielle giftstoffer kunne blive absorberet via huden.

En af de primære grunde til at benytte en vandrenser til bruseren er for at slippe for klorin, lugt, kalksten og andre mineraler, der gør vandet hårdt.

Dette hårde vand gør vores hud og hår tørt og glansløst. Specielt, når vi vasker os i det dag ud og dag ind.

Da jeg endelig fik sat et vandfilter op i bruseren, blev jeg forbavset over hvor hurtigt jeg slap af med den tørre hud og skæl jeg havde døjet med i længere tid. Der var en verden til forskel.

Hvordan virker vandrenseren til bruseren?

vandrenser til bruseren forbindesVandfilteret forbindes ganske enkelt på håndbruser-slangen. Når du tænder for vandet presses det igennem det indbyggede filter bestående af flere lag filtreringssystemer. Og vandet kommer ud af bruseren i langt renere form.

Nye udskiftelige filterpatroner kan købes separat. De holder vandet rent i ca. 4-6 måneder. Men det kommer an på, hvor mange personer, der tager brusebad i huset hver dag.

Hvis I er en hel familie, vil jeg nok skifte filter lidt oftere. Men læg mærke til lugt, følelse og smag af vandet. Du vil helt sikkert vide, hvornår det er tide til at skifte filteret.

Tip: Den viste vandrenser koster en smule mere end andre typiske modeller. Men den er af bedre kvalitet og fremstillet i Tyskland, ikke i Kina.

Jeg har tidligere købt og brugt de helt billige vandfiltre, men efter kort tid, så er der altid bøvl med dem.

Det er virkelig bedre at købe en ordentlig vandrenser med det samme. Det er billigere i længden, det har jeg måtte erfare på min egen pengepung. Tjek selv prisen på Amazon.de


Sådan sparer du penge!

Du kan handle mange steder på Internettet. Men jeg har fundet ud af, at vi let kan spare op til 50% (eller mere) på at købe de forskellige vandrensere m.m. på fx Amazon.de

Danmark er desværre for lille til, at vi kan have vores egen Amazon. Så Amazon.de (Tyskland) reklamerer med, at de er begyndt at sende til Danmark, ofte fragtfrit, hvis man køber for over €39 (kr. 290). Hvis du ikke forstår tysk, kan man nu let skifte sproget over til Engelsk.

Vandrenser til Danmark

Jeg har i årevis bestilt en masse forskellige ting fra Amazon, både fra Tyskland og England. Det er ofte langt billigere end at købe tilsvarende produkter i Danmark. Det er hurtigt, nemt og er altid gået helt uden problemer.

Find den bedste pris her for din vandrenser til bruseren.

Del gerne med andre

2 thoughts on “Vandrenser Til Bruser

 1. Sarah

  Hej Vincent,

  Jeg bor i Hundested od vandværket der hvor jeg bor siger vandets hårhed ligger på omkring en 18- 2 dH, hvor meget skal man renge med denne Alb filter fra Tyskland reducere hårheden af vandet i Danmark?

  Jeg har svært ved at se om Alb filteret rent faktisk kan klare at fjerne kalk det kan jeg ikke finde nogen steder og er det ikke det der i særlig grad gør vandet i Danmark hårdt?

  Kan vandet i øvrigt blive for blødt med sådan et filter fra Alb, er der noget der hedder for blødt vand i sit brusebad?

  På forhånd tak for svar, er nemlig meget interesseret i at købe et filter.

  1. Vincent Post author

   Hej Sarah, Jeg har ikke målt præcist, hvor meget blødere vandet bliver. Men jeg har mærket en stor forskel på hud og hovedbunden efter jeg selv har installeret dette filter. Det er en super godt filter, der naturligvis fjerner kalk, (det der primært gør vandet hårdt), og andet skidt:) Nej, vandet kan ikke blive for blødt med et Albfilter. Håber det var nok svar ellers skriv igen. BH

Comments are closed.