Vand Destillator Til Hjemmebrug

By | 21/08/2019
vand destillator

Pris fra kr 969,-

Her i denne artikel vil jeg fortælle om det vand destillator apparat, jeg selv bruger til at rense mit drikkevand med. Så hvad er en vand destillator?

Kort fortalt, så er en vand destillator en maskine, der kan destillere vand. Vandet renses ved, at det først opvarmes, så det fordamper. Dernæst afkøles det og filtreres igennem et kulstoffilter. Til sidst opsamles det super rene vand i en beholder og er nu klar til brug.

Det bedste ved det hele er, at tungemetaller, sprøjtegifte og kemikalier bliver fjernet inden vandet til sidst opsamles i en glas (eller plast) beholder. Du får altså det reneste vand, der overhovedet kan laves; så tæt på ren H2O som muligt.

Destilleringsmaskinen laver 4 liter vand på 3-4 timer. Når den er færdig, slår maskinen selv fra, og du kan sætte opsamlingsbeholderen (kanden) ind i køleskabet. Jeg har selv købt den hos Waterpure. (De sender hurtigt til Danmark)

Vand destillator – Derfor bruger jeg den hver dag

Efter jeg i flere år havde brugt diverse systemer til rensning af mit drikkevand, fandt jeg ud af, at selvom kulstoffiltre er gode til at rense vandet for klorin, opløsningsmidler o.a, så kan der stadig være bakterier, parasitter og andet skidt tilbage i det jeg gik og drak.

En af mine venner, som var bodybuilder, anbefalede mig at købe destilleret vand på apoteket. Det gjorde jeg så, men det blev alt for dyrt i det lange løb. Så jeg nøjedes med at bruge en vandrenser kande.

Senere fik jeg sat et filter på selve vandhanen, så jeg kunne tappe til at koge mit mad i. Problemet var bare, at filtret hurtigt kunne blive utæt og pakningerne skulle skiftes.

Det var ikke før, en bekendt viste mig sit apparat til destillering af vand, at jeg tog skridtet og investerede i en vand destillator selv. Det er en af de bedste investeringer jeg har gjort i hele mit liv, uden overdrivelse.

Postevand er ikke nødvendigvis sundt

Helt ærligt, så kan jeg ikke tåle at drikke vandet direkte fra hanen. Der er noget i det danske postevand, der giver mig fordøjelsesproblemer. Og selvom det blev bedre ved filtrering med et kulfilter, så var jeg ikke helt 100% OK i maven.

Men det ændrede sig totalt, da jeg begyndte at destillere mit eget drikkevand. Det varede ikke længe inden alle mine maveproblemer forsvandt. Jeg fik det s’gu hurtigt ret godt igen.

Første gang jeg rensede mit vand med destillatoren, fik jeg et total chok over, hvor beskidt apparatet var inde i bagefter. Det er faktisk rystende, at vores ellers så klare danske postevand skjuler så meget møg.

Se før og efter billederne herunder. Jeg tog et billede af beholderen, før en rensning af fire liter vand, og et billede efter.

Destilleringsapparat Før og efter

Destilleringsapparat Før og Efter en destillation

Ikke nok med at der var et tykt lag aflejringer i form af al mulig snavs og skidt i beholderen. Så stank der som en rådden kloak fra destillatoren. Jeg kan ikke fatte, at jeg har drukket og kogt min mad  i dette beskidte vand gennem hele livet.

I to hele måneder opsamlede jeg de tilbageblevne affaldsstoffer fra destilleringen og fyldte dem på en glasbeholder. Så lod jeg beholderen stå med låget på i et par måneder.

Prøv lige at se, hvad jeg fik filtreret ud af klar dansk postevand i løbet af blot 60 dages vandforbrug.

hvad indeholder vand

Når mine venner kommer på besøg, så viser jeg dem beholderen med skidt i og spørger om de vil have en tår. Det værste er, at der stinker fælt af terpentin eller benzin, når jeg tager låget af.

Er du klar til at rense dit eget vand? Så find selv en vandrenser, hvor jeg har købt min.

Den bedste vandrenser jeg nogensinde har testet.

Jeg var lidt betænkelig i starten over, at skulle til at rense apparatet hver dag. Men sandheden er, at det kun tager et par minutter at rengøre beholderen, som i øvrigt er lavet af rustfrit stål.

Jeg synes, at det er en lille indsats for at få fire liter rent vand hver dag.

Se en video jeg har lavet herunder:

Du kan selv bestille den her på Waterpure. (De sender hurtigt til Danmark. Ja, den kommer med dansk 220-230V stik)

Jeg fylder beholderen op og starter apparatet. Ca. 3-4 timer senere er det bedste drikkevand klar i en stor glasbeholder uden hormonforstyrrende stoffer.

Ofte starter jeg vandrenseren før jeg går i seng, så jeg har vandet klar, når jeg står op næste morgen. En god idè er at sætte det rene vand i køleskabet, så det bliver frisk og svalt.

Jeg kan aldrig gå tilbage til at drikke postevand igen. Nu renser jeg 4 liter vand hver dag og drikker over 99,9% rent vand, som faktisk er det tætteste man kan komme på at drikke ren H2O.

Er det farligt at drikke destilleret vand?

Lad os høre, hvad nogle af de hundredvis af eksperter siger:

“ Jeg kan ikke overdrive VIGTIGHEDEN AF AT DRIKKE DESTILLERET VAND FOR AT RENSE blodbanerne, for at reducere gigtsmerter og sænke blodtrykket. Det er også kendt for at reducere kolesterol og triglycerider. Faktisk er den eneste effekt på kroppen netop sundhed.” – Dr. Chester Handley, D.C., M.D., fra:  “The – Importance of Distilled Water in Aging”

Destilleret vand er sikkert at drikke og indeholder som sagt ingen bly, kviksølv, kemikalier, sprøjtemidler og andre giftstoffer der ophobes i kroppen.

DET ER UDEN TVIVL DET BEDSTE VAND TILGÆNGELIGT FOR MENNESKER – og det eneste fuldstændigt rene vand tilgængeligt i vores affaldstyngede samfund.” – Dr. Paul Conn

Et argument for at destilleret vand skulle være farligt eller usundt at drikke, går på, at det mangler mineraler. Men sandheden er, at de mineraler vi skal have indtages gennem vores føde.

“Vand er så værdifuldt for hele menneskekroppens system, så det er klogt kun at bruge det bedste. BRUG RENT DAMPDESTILLERET VAND FOR SUNDHED OG VELVÆRE.” – Dr. John R. Christopher, fra “Regenerative Diet”

Der findes både organiske mineraler og uorganiske mineraler.

 • Organiske mineraler er gode for os og findes i grøntsager, frugter og nødder.
 • Uorganiske mineraler kan være skadelige for os, især ved længere tids indtagelse.

“VANDETS HÅRDHED (OPLØSNING AF UORGANISKE MINERALER) er den underliggende årsag til mange, hvis ikke alle, sygdomme der stammer fra giftstoffer i tarmkanalen. Disse (hårde mineraler) passerer gennem tarmvæggene og ind i lymfesystemet, som leverer alle dets produkter til blodet, som derefter fordeler det til alle dele af kroppen. DETTE ER ÅRSAGEN TIL MANGE MENNESKELIGE SYGDOMME.” – Dr. Charles Mayo of the Mayo Clinic

I postevand findes der desværre et hav af uorganiske forbindelser og metaller, der kan ophobe sig i kroppen og udløse sygdomme.

“Destilleret vand er så tomt, at det nærmest er et vakuum, det er et universelt opløsningsmiddel, særligt for uønskede mineralske aflejringer. Blot ved at DRIKKE DESTILLERET VAND REGELMÆSSIGT opløser du sten og forhindrer nye i at blive dannet…” Dr. Richard Schulze, N.D., M.H. “Kidney Stone Dissolving Routine”

Stadig i tvivl om destilleret vand er sikkert?

Så spørg dig selv om det virkelig vil være sundere at drikke dette beskidte vand? Se i videoen hvor meget skidt jeg ellers ville have indtaget over to måneder.

“…der er hundredevis af cases med folk der har haft succes med at lindre eller overkomme disse helbredsproblemer (gigt, hjertesygdomme, for højt blodtryk, åreforkalkning, nyresten, galdesten, grå stær og emfysem) da de BEGYNDTE EKSKLUSIVT AT DRIKKE DESTILLERET VAND.” Dr. Clifford C. Dennison, Ed. D., Professor Lee College Cleveland, Tennessee, og livslang vandforsker

Skulle du være nervøs, kan du selv tilsætte organiske spormineraler med elektrolytter til det destilleret vand.

Det giver en bedre smag og sørger for at du stadig får de vigtige mineraler, dog uden giftige uorganiske kemikalier, tungmetaller og pesticider.

“ Jeg tænkte, at hvis jeg DRAK MASSER AF DET, kunne jeg måske komme af med nogle af de salte der dækkede min iskiasnerve. Jeg prøvede at drikke det og det virkede perfekt. Indenfor kort tid forsvandt min iskiassmerter og jeg har været fri for gigt siden den dag. Jeg har FORTSAT MED AT DRIKKE DESTILLERET VAND og jeg tilskriver i høj grad mit næsten perfekte helbred til netop dette.”- Dr. Alexander Graham Bell, opfinder af telefonen

Min konklusion med denne vand destillator

Her efter 3 år, hvor jeg udelukkende har drukket rent destilleret vand, har jeg oplevet en tydelig forbedring på min fordøjelse, eliminering og generelle velbefindende.

Det er en lille investering og det er billigere i strøm at fremstille 4 liter rent drikkevand end at købe en 0.5l vand på flaske.

Destillationsapparat

Der findes mange steder du kan få fat i dette apparat. I Danmark sælges apparatet for 2-3000 kr.  Men du kan let spare en tusse ved at købe den, hvor jeg har købt min i England.

Jeg har selv bestilt min fra Waterpure i England for lidt over tusinde kroner med forsendelse. Jeg har kørt vandrenseren næsten hver dag i over 2 år uden problemer. Så den holder 100%.

Skulle uheldet være ude, så er der 2 års garanti. Derefter kan dele købes for småpenge. Jeg kan kun varmt anbefale destillatoren, som jeg har haft stor glæde af.

Har du spørgsmål, så smid gerne en kommentar herunder.

Del gerne med andre

24 thoughts on “Vand Destillator Til Hjemmebrug

 1. Martin

  Jeg er chokeret over, hvor meget snavs der er i drikkevandet.

 2. JohnP

  Hey. Jeg har bestilt et destillationsapparat fra England. Tak for tippet.

 3. Jamie

  Hey. I sent a screenshot. Did you get it?

  1. Vincent Post author

   No. Where did you send it?

 4. Marie

  Hej. Ved du hvad PH værdien på vandet er, efter destilleringen?

  Mvh Marie

  1. Vincent Post author

   Hej. Destilleret vand har som udgangspunkt en pH på 7. Men vil gradvist opnå en smule lavere pH når det kommer i kontakt med den omgivende luft.

  2. kim

   Hej Vincent. kan man ikke bruge edikke til at rense med? Jeg har nemlig kun brugt eddike.

   1. Vincent Post author

    Hej Kim. Jo det kan du fint. 🙂

 5. Ivalo

  Hej, jeg har købt denne vandrenser efter jeg læste dette indlæg. Jeg er meget glad for købet og bruger den 2 gange om dagen. I chok over hvor beskidt vandet er. Dog ligger der rust i bunden af min vandbeholder og oppe i den øverste del. Der står ellers at den er rustfri. Er det så fordi der er rust i vandet som den filtrerer fra, eller er det oppe i den øverste del der kommer rust. Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal rense den, da jeg ikke vil bruge sæbe da filteret jo er på den del. Hvad gør du for at rense øverste del?
  Mvh Ivalo

  1. Vincent Post author

   Hej Ivalo, Det er ikke rust fra maskinen. Men fra destillation af vandet. Maskinen er lavet af rustrit stål. Ja, vandet er faktisk møgbeskidt (også i Danmark). Du skal blot tage en våd blød svamp og tilsætte lidt at det rensepulver (citronsyre) som fulgte med og skrubbe den forsigtigt og rense den sådan. Har du set min video, om hvordan du renser den? https://www.youtube.com/watch?v=XIkqrkR0oOc 🙂

 6. Eva Lilie

  Hej. Jeg er lidt interesseret i hvor meget der lægges på prisen af told, moms og andre afgifter.
  Jeg var inde på siden og forsøgte at gennemføre et køb, der straks blev ca 200 kr oveni. Kommer der så told og moms på også?
  Jeg vil bruge vandet til at drikke og også i en lille fugter jeg bruger hver nat, den er jeg træt af at koge vand til og derefter også skulle afkalke på ugebasis.
  Mvh Eva

  1. Vincent Post author

   Hej Eva. Nej der kommer ikke told og moms til Danmark. Du betaler kun prisen plus forsendelsen.

 7. Tine

  Hej 😊
  Har i dag modtaget maskinen her, og kørt den igennem for første gang.. synes den lugter lidt brændt? Og i bunden af beholderen var kalken brændt lidt fast, så der skulle skrubbes godt for at få den ren – har du oplevet det? Synes ikke resterne lugtede så meget egentlig, mest bare en varm/brændt lugt..

  Havde ikke set man ikk må ta låget af glaskanden, så det gjorde jeg jo.. Men håber ikke det får betydning..

  Kan man rense med alm. citronsyre når bøtten der fulgte med er tom?.. Eller natron? 😊

  Vh Tine

  1. Vincent Post author

   Hej Tine. Ja, det danske vand er ikke så rent som vi tror. Min beholder stinker af kloak efter en destillation. Apparatet/blæseren der afkøler kan godt lugte lidt efter brug. Sørg for at der er god ventilation, hvor du har den kørende. Fx ved et vindue på klem. Du må ikke lukke den inde i et lille rum imens den kører. Så bliver den let overophedet. Når du renser den skal du blot fylde lidt vand i og en teske citronsyre. Lad det stå lidt og skrub så. Rens godt efter med rent vand. Jeg bruger udelukkende citronsyre. Det er billigt og ugiftigt. 😉 Håber det var svar nok. Venlig hilsen.

 8. Riccardo

  Hej, det lyder meget spændende 🙂 Ved du om man bliver helt fri for pesticider ved at distillere? Jeg tænker på at kogepunkt på nogle (uønskede) stoffer kunne være lavere. På forhånd tak 🙂

  1. Vincent Post author

   Hej Riccardo. I det apparat jeg bruger er der et kulstoffilter i slutfasen som fjerner evt. resterende flygtige giftstoffer.

 9. Natalia

  Hej Vincent!
  Jeg har fået fra England min apparat og gav i går en destillations tur, smed den lugtende vand fra glas beholde og vasker og vasker den, men lugten er stadig der. Den lugtede ikke før destilleret vand kom ind i den. Jeg turer ikke at starter destllation igen, når selv vand kande stadig lugter.
  Har du tipsen?
  Med hob

  1. Vincent Post author

   Hej Natalia, Har du set min video der viser hvordan den renses? Videoen findes et stykke nede på denne side: https://vandh2o.dk/vand-destillator/
   1) Det kulstoffilter du putter i tuden skal skylles godt inden det sættes i. 2)Når du har renset destillations beholderen bør du rense efter med lidt koldt vand og en ren svamp. 😉

 10. Lubov

  Hej Vincent,
  ved du hvor meget vil dette apparat koste i strøm for at fremstille 4 liter destilleret vand? og om det larmer meget under fremstillingen af vandet? Vh.

  1. Vincent Post author

   Hej Lubov. Det kommer an på hvor meget du betaler pr Kwh. Men sidst jeg beregnede det var det ca. 4 kroner. nej, jeg syntes ikke at den larmer.
   Det jeg gør er at lade den stå ude i køkkenet ved et vindue på klem (der skal altid være god ventilation, når den kører). 🙂

 11. Sheena

  Kære Vincent. Jeg har købt en waterpure maskine og har brugt den et par gange nu. Jeg har dog problemer med at den virker utæt ved tiden og der løber med jævne mellemrum vand ud ved siden af metal tuden fra kanten af det sorte plastik. Jeg har forsøgt at presse tuden med filtret mere fast men det virker ikke rigtig. Har du nogen idé til hvad jeg kan gøre? Det skete ikke den første gang jeg brugte maskinen..
  Venlig hilsen Sheena

  1. Vincent Post author

   Hej Sheena. Jeg har selv oplevet det. Det kan ske, når hullet i tuden bliver blokeret af filterposen. Tag tuden af igen og ret på den lille filterpose med kulstof. Inden du sætter tuden i igen, skal du sikre dig, at vandet kan løbe ordentligt igennem tuden. Det gør du fx ved at lade din vandhane dryppe roligt igennem tuden. 🙂

 12. Betina Jacobsen

  Hej Vincent,

  Jeg er meget optaget af at undersøge muligheder for bedre vandkvalitet i mit hjem.
  Derfor kom jeg forbi din side, og jeg har fundet tillid til din vurdering.
  Før jeg begynder at invistere vil jeg spørge dig til råds.
  I min søgen har jeg fundet vandrensningsanlæg, men også ioniserings produkter, som dog er en markant større udskrivning.
  Mit spørgsmål lyder ,om det er din vurdering at vandrensningsanlæg er tilstrækkeligt.

  Iøvrigt tak for veldokumenteret og saglig begrundet oplysning.

  Med venlig hilsen Betina Jacobsen

  1. Vincent Post author

   Hej Betina. Tak for din kommentar.
   Det kommer lidt an på, hvor meget rent vand du har brug for. Og hvad det skal bruges til. Efter min mening er det aller vigtigste dit drikkevand og det vand du koger din mad i. Jeg destillerer altid mit drikkevand med apparatet som vist. Til at koge min mad i bruger jeg enten destilleret vand, eller blot vand jeg har filtreret ved hjælp af en filterkande. Det er nemlig ikke altid jeg lige har destilleret vand nok til madlavningen. 🙂 Til bruseren bruger jeg et Alb filter fra Tyskland, så slipper man for tør hud og kemikalier, der ellers absorberes gennem huden. Hvis I er en hel familie og I har brug for mere end 4 liter rent drikkevand, så kan du evt. få installeret noget der hedder et Carbonitfilter med en ekstra hane. Det er let at installere og rimelig billigt. Se her forklaring med billeder.

   Jeg håber, det var svar nok. Mvh. Vincent

Comments are closed.