Tekstforfattere søges

Jeg har en del info, jeg gerne vil dele på min nye side. Men jeg har ikke altid tid nok til at skrive det hele selv. Derfor har jeg besluttet, at det vil være en god idé at bringe et par tekstforfattere om bord.

Du har to muligheder:

  1. Du kan enten skrive som gæsteforfatter og få en forfatterboks med link tilbage til din egen hjemmeside, eller
  2. Du kan kan blive freelance tekstforfatter og blive betalt for at skrive originale artikler for Vandh2O.dk

Hvordan foregår det?

Jeg finder en overskrift for de artikler, som jeg ønsker skrevet, og du får frihed til selv at lave research og skrive dem.

Du får dog en komplet instruktion til hjælp, så du ved nogenlunde, hvordan jeg ønsker artiklen udført. Når jeg mener, at artiklen er klar, vil jeg offentliggøre den.

Typiske artikler ligger på 1200-2500 ord. Jeg betaler 12 øre pr ord. Dvs. kr. 240,- for 2000 ord. Når du får mere erfaring og kvaliteten af dine artikler stiger, vil dit honorar øges i samme takt.

Hvad jeg søger:

Jeg leder kun efter freelancere og vil betale dig for de artikler, du skriver, og jeg udgiver.

Det er vigtigt, at artiklerne er 100% originale og skrevet af dig. Ingen copy/paste fra andres materiale. Og artiklerne må ikke publiceres andre steder. Vandh2o. dk får eksklusiv ret til artiklen, hvis jeg bruger den og du derfor modtager betaling.

Du behøver ikke at være en professionel tekstforfatter. Men jeg har brug for, at du kan skrive korrekt dansk (helst bedre end mig) og selv rette stavning, grammatik og tegnsætning.

Du skal kunne forpligte dig til at skrive minimum 2-4 artikler om måneden. Og du må være villig til at lave selvstændig research og planlægge din egen tid, så jeg modtager bestilte artikler til de aftalte deadlines.

Hvis du allerede har erfaring med at skrive på en blog, er det et stort plus. Om jeg kan bruge dig, vil blive afgjort, når jeg ser en prøve på dit arbejde.

Sådan ansøger du:

Hvis du elsker at skrive og det har fattet din interesse, så udfyld formularen herunder og send et link til en tekstfil med din artikel på ca. 2000 ord. Du bestemmer i første omgang selv, hvilket emne du mener, vil være relevant for VandH20.

Jeg garanterer dig for, at du vil blive betalt, hvis det ender med, at jeg udgiver din artikel på min hjemmeside.