Destillationsapparat Til Vand

Her på siden vil jeg fortælle dig om det destillationsapparat til vand, som jeg bruger til at rense mit drikkevand.

Her finder du et par modeller du kan vælge imellem. Jeg bruger selv den med i midten (Type #2).

Lav fuldstændig rent vand selv!

Så hvad er et destillationsapparat til vand? Kort sagt, så er det simpelt apparat, der kan destillere vand. Ved at dampdestillere vandet kan det blive det fuldstændig rent.

Her er nogle af de ting, du kan fjerne med apparatet:

 • Pesticider
 • Mikroplast
 • Tungmetaller
 • Uorganiske mineraler
 • Kemikalier
 • Medicinrester
 • Bakterier
 • Vira
 • Parasitter
 • Hormonforstyrrende stoffer

Sådan foregår det: Først opvarmes vandet til kogepunktet, hvorefter det fordamper. Det rene vand stiger op som damp, mens tungemetaller, sprøjtegifte og andre giftstoffer forbliver tilbage i kogekaret.

For at opnå ekstra renhed ledes vandet til sidst igennem et kulstoffilter, og opsamles til slut i en glas (eller plast) beholder. Sådan opnår du reneste vand, der overhovedet kan laves; så tæt på ren H2O som muligt.

Jeg har købt mit destilleringsapparat her.

Destilleringsmaskinen laver 4 liter vand på 3-4 timer. Når den er færdig, slår maskinen selv fra, og du kan sætte opsamlingsbeholderen (kanden) ind i køleskabet.

Bestil her!

Destillationsapparat til vand – Derfor bruger jeg det hver dag

Efter jeg i flere år havde brugt diverse systemer til rensning af mit drikkevand, fandt jeg ud af, at selvom kulstoffiltre er gode til at rense vandet for klorin, opløsningsmidler o.a, så kan der stadig være bakterier, parasitter og andet skidt tilbage i det jeg gik og drak.

En af mine venner, som var bodybuilder, anbefalede mig at købe destilleret vand på apoteket. Det gjorde jeg så, men det blev alt for dyrt i det lange løb. Så jeg nøjedes med at bruge en vandrenser kande.

Senere fik jeg sat et filter på selve vandhanen, så jeg kunne tappe til at koge mit mad i. Problemet var bare, at filtret hurtigt kunne blive utæt og pakningerne skulle skiftes.

Det var ikke før, en bekendt viste mig sit apparat til destillering af vand, at jeg tog skridtet og investerede i et destillationsapparat til vand selv. Det er en af de bedste investeringer jeg har gjort i hele mit liv, uden overdrivelse.

Postevand er ikke nødvendigvis sundt

Helt ærligt, så kan jeg ikke tåle at drikke vandet direkte fra hanen. Der er noget i det danske postevand, der giver mig fordøjelsesproblemer. Og selvom det blev bedre ved filtrering med et kulfilter, så var jeg ikke helt 100% OK i maven.

Men det ændrede sig totalt, da jeg begyndte at destillere mit eget drikkevand. Det varede ikke længe inden alle mine maveproblemer forsvandt. Jeg fik det s’gu hurtigt ret godt igen.

Første gang jeg rensede mit vand med destillatoren, fik jeg et total chok over, hvor beskidt apparatet var bagefter inde i beholderen. Det er faktisk rystende, at vores ellers så klare danske postevand skjuler så meget møg.

Se før og efter billederne herunder. Jeg tog et billede af beholderen, før en rensning af fire liter vand, og et billede efter.

destillationsapparat til vand foer og efter

Før og Efter en destillation

Ikke nok med at der var et tykt lag aflejringer i form af al mulig snavs og skidt i beholderen. Så stank der som en rådden kloak fra destillatoren. Jeg kan ikke fatte, at jeg har drukket og kogt min mad i dette beskidte vand gennem hele livet.

I to hele måneder opsamlede jeg de tilbageblevne affaldsstoffer fra destilleringen og fyldte dem på en glasbeholder. Så lod jeg beholderen stå med låget på i et par måneder.

Prøv lige at se, hvad jeg fik filtreret ud af klar dansk postevand i løbet af blot 60 dages vandforbrug.

hvad indeholder vand

Nå mine venner kommer på besøg, så viser jeg dem beholderen med skidt i og spørger om de vil have en tår. Det værste er, at der stinker fælt af terpentin eller benzin, når jeg tager låget af.

Den bedste vandrenser jeg nogensinde har testet.

Jeg var lidt betænkelig i starten over, at skulle til at rense apparatet hver dag. Men sandheden er, at det kun tager et par minutter at rengøre beholderen, som i øvrigt er lavet af rustfrit stål.

Jeg synes, at det er en lille indsats for at få fire liter rent vand hver dag.

Se en video jeg har lavet herunder:

Du kan selv bestille apparatet jeg bruger her.

Jeg fylder beholderen op og starter apparatet. Ca. 3-4 timer senere er det bedste drikkevand klar i en stor glasbeholder uden hormonforstyrrende stoffer.

Ofte starter jeg vandrenseren før jeg går i seng, så jeg har vandet klar, når jeg står op næste morgen. En god idè er at sætte det rene vand i køleskabet, så det bliver frisk og svalt.

Jeg kan aldrig gå tilbage til at drikke postevand igen. Nu renser jeg 4 liter vand hver dag og drikker over 99,9% rent vand, som faktisk er det tætteste man kan komme på at drikke ren H2O.

Er det farligt at drikke destilleret vand?

Lad os høre, hvad nogle af de hundredvis af eksperter siger:

Jeg kan ikke overdrive VIGTIGHEDEN AF AT DRIKKE DESTILLERET VAND FOR AT RENSE blodbanerne, for at reducere gigtsmerter og sænke blodtrykket. Det er også kendt for at reducere kolesterol og triglycerider. Faktisk er den eneste effekt på kroppen netop sundhed.” – Dr. Chester Handley, D.C., M.D., fra: “The – Importance of Distilled Water in Aging”

Destilleret vand er sikkert at drikke og indeholder som sagt ingen bly, kviksølv, kemikalier, sprøjtemidler og andre giftstoffer der ophobes i kroppen.

DET ER UDEN TVIVL DET BEDSTE VAND TILGÆNGELIGT FOR MENNESKER – og det eneste fuldstændigt rene vand tilgængeligt i vores affaldstyngede samfund.” – Dr. Paul Conn

Et argument for at destilleret vand skulle være farligt eller usundt at drikke, går på, at det mangler mineraler. Men sandheden er, at de mineraler vi skal have indtages gennem vores føde.

“Vand er så værdifuldt for hele menneskekroppens system, så det er klogt kun at bruge det bedste. BRUG RENT DAMPDESTILLERET VAND FOR SUNDHED OG VELVÆRE.” – Dr. John R. Christopher, fra “Regenerative Diet”

Der findes både organiske mineraler og uorganiske mineraler.

 • Organiske mineraler er gode for os og findes i grøntsager, frugter og nødder.
 • Uorganiske mineraler kan være skadelige for os, især ved længere tids indtagelse.

“VANDETS HÅRDHED (OPLØSNING AF UORGANISKE MINERALER) er den underliggende årsag til mange, hvis ikke alle, sygdomme der stammer fra giftstoffer i tarmkanalen. Disse (hårde mineraler) passerer gennem tarmvæggene og ind i lymfesystemet, som leverer alle dets produkter til blodet, som derefter fordeler det til alle dele af kroppen. DETTE ER ÅRSAGEN TIL MANGE MENNESKELIGE SYGDOMME.” – Dr. Charles Mayo of the Mayo Clinic

I postevand findes der desværre et hav af uorganiske forbindelser og metaller, der kan ophobe sig i kroppen og udløse sygdomme.

“Destilleret vand er så tomt, at det nærmest er et vakuum, det er et universelt opløsningsmiddel, særligt for uønskede mineralske aflejringer. Blot ved at DRIKKE DESTILLERET VAND REGELMÆSSIGT opløser du sten og forhindrer nye i at blive dannet…” Dr. Richard Schulze, N.D., M.H. “Kidney Stone Dissolving Routine”

Stadig i tvivl om destilleret vand er sikkert?

Så spørg dig selv om det virkelig vil være sundere at drikke dette beskidte vand? Se i videoen hvor meget skidt jeg ellers ville have indtaget over to måneder.

“…der er hundredevis af cases med folk der har haft succes med at lindre eller overkomme disse helbredsproblemer (gigt, hjertesygdomme, for højt blodtryk, åreforkalkning, nyresten, galdesten, grå stær og emfysem) da de BEGYNDTE EKSKLUSIVT AT DRIKKE DESTILLERET VAND.” Dr. Clifford C. Dennison, Ed. D., Professor Lee College Cleveland, Tennessee, og livslang vandforsker

Skulle du være nervøs, kan du selv tilsætte organiske spormineraler med elektrolytter til det destillerede vand.

Det giver en bedre smag og sørger for at du stadig får de vigtige spormineraler, dog uden giftige uorganiske kemikalier, tungmetaller og pesticider.

“ Jeg tænkte, at hvis jeg DRAK MASSER AF DET, kunne jeg måske komme af med nogle af de salte der dækkede min iskiasnerve. Jeg prøvede at drikke det og det virkede perfekt. Indenfor kort tid forsvandt min iskiassmerter og jeg har været fri for gigt siden den dag. Jeg har FORTSAT MED AT DRIKKE DESTILLERET VAND og jeg tilskriver i høj grad mit næsten perfekte helbred til netop dette.”- Dr. Alexander Graham Bell, opfinder af telefonen

Konklusion – Destillationsapparat til vand

Her efter 3 år, hvor jeg udelukkende har drukket rent destilleret vand, har jeg oplevet en tydelig forbedring på min fordøjelse, eliminering og generelle velbefindende.

Det er en lille investering og det er billigere i strøm at fremstille 4 liter rent drikkevand end at købe en 0.5l vand på flaske.

Der findes mange steder du kan få fat i dette apparat. I Danmark sælges apparatet for 2-3000 kr.

Køb destillationsapparat til vand

Men du kan let spare en tusse ved at købe den, hvor jeg har købt min i England.

Jeg har selv bestilt min fra Waterpure i England for lidt over tusinde kroner med forsendelse. Jeg har kørt vandrenseren næsten hver dag i over 2 år uden problemer. Så den holder skam.

Skulle uheldet være ude, så er der 2 års garanti. Derefter kan dele købes for småpenge. Jeg kan kun varmt anbefale destillatoren, som jeg har haft stor glæde af.

N.B. Tjek andre muligheder for at rense dit drikkevand.