Carbonit Vandrenser filter

By | 03/09/2018

carbonit vandrenser filter

En Carbonit vandrenser er et smart super effektivt filter til at rense vandet. Det der gør Carbonit filtret så interessant er, at det er relativt billigt og let at forbinde. Du kan bestille det her.

Systemet kan forbindes til enten røret/slangen for koldt vand. Eller bedre endnu, ved at installere en ekstra separat vandhane på køkkenbordet. Den viste model ovenover kommer med en ekstra vandhane inkluderet. Tjek prisen her.

På den måde kan du tappe rent vand til at drikke og koge din mad i fra den separate hane. Plus, du uforstyrret kan benytte det normale blandingsbatteri til at vaske op osv.

Da jeg første gang satte dette system op, forbandt jeg Carbonitfiltret til den kolde hane.

Det viste sig ikke at være en så god idé, fordi jeg derved var tvunget til blande det rensede kolde vand med det varme urensede vand, når jeg skulle vaske op.

Det er fuldstændig unødvendigt, at slide på filterpatronen ved at bruge renset vand til opvask, rengøring og håndvask.

Sådan virker Carbonit Vandrenseren

Filtret forbindes så tæt som muligt på røret, hvor det skal tappes.

Når vandet passerer gennem det aktiveret kulfilter, fjernes bakterier, tungmetaller som bly og kobber, samt andre forurenende stoffer, noget som giver en klart forbedret vandkvalitet.

carbonit filter installationTypisk kan de (udskiftelige) filtre holde til at lave rent vand i ca. 6 måneder, dog alt efter hvor meget vand, der bruges i det daglige.

Erstatningspatroner (nye filtre) til vandrenseren kan købes mange steder. De er hurtige at skifte og koster kun et par hundrede kroner. Tjek prisen på Amazon.de

MIT TIP: Hvis du har mulighed for det, så anbefaler jeg, at du sætter den nye hane op. Du kan enten bruge den medfølgende ekstra hane fra Vario, eller udskifte dit nuværende blandingsbatteri med den viste herunder, hvis du har penge til det. Det ser bedre ud, men funktionsmæssigt har det ingen betydning.

Det armatur som er vist her har både en blandingshane for almindeligt koldt og varmt vand. Plus, den har en lille ekstra hane udelukkende til det rene vand, der kommer direkte fra Carbonit vandrenseren.

vandhane til carbonit vandrenserFordelen er, at du nu kun behøver at benytte det rene vand fra Carbonitfiltret til at drikke og koge din mad i. Og du kan benytte det normale kolde og varme vand til alt andet uden at slide på filtret. Tjek prisen på armaturet her.


Sådan sparer du penge!

Du kan handle mange steder på Internettet. Men jeg har fundet ud af, at vi let kan spare op til 50% (eller mere) på at købe de forskellige vandrensere m.m. på fx Amazon.de

Danmark er desværre for lille til, at vi kan have vores egen Amazon. Så Amazon.de (Tyskland) reklamerer med, at de er begyndt at sende til Danmark, ofte fragtfrit, hvis man køber for over €39 (kr. 290). Hvis du ikke forstår tysk, kan man nu let skifte sproget over til Engelsk.

Vandrenser til Danmark

Jeg har i årevis bestilt en masse forskellige ting fra Amazon, både fra Tyskland og England. Det er ofte langt billigere end at købe tilsvarende produkter i Danmark. Det er hurtigt, nemt og er altid gået helt uden problemer.

Find den bedste pris her på Carbonit Vandrenser.