Anbefales – Udstyr jeg selv bruger

vandh2o anbefaler

Hvis du har læst nogle af mine indlæg, så ved du, at jeg nærmest er besat af, at det vand jeg indtager hver dag, er så rent som overhovedet muligt.

Det gælder både det vand jeg drikker og koger min mad i. Men også det vand jeg tager brusebad i.

Lyder det som om jeg er paranoid? Så læs en kort artikel her.

Jeg har brugt diverse typer vandrensere gennem årene og er kommet til den konklusion, at et vand destilleringsapparat er den bedste løsning, fordi det giver det absolut reneste vand.

Det er kun ved dampdestillation, at man effektivt kan fjerne alle de uønskede fremmedstoffer i vandet.

Her er nogle af de ting, der kan fjernes med et destillationsapparat:

 • Kendte og endnu ukendte sprøjtegifte
 • Mikroplast
 • Tungmetaller
 • Uorganiske mineraler
 • Kemikalier
 • Medicinrester
 • Bakterier
 • Vira
 • Parasitter
 • Hormonforstyrrende stoffer

Herunder kan du se præcist, hvad jeg selv bruger i det daglige.

1) Destillator: Dette destillationsapparat kan købes mange steder og til svingende priser. I Danmark har jeg set at apparatet sælges for helt op til 2000-3000 kr.

vanddestilleringsapparat

Her er min vanddestillator

Jeg har jeg købt mit apparat hos Waterpure i England for ca. en tusse inkl. 3 års kulstoffiltre plus glasbeholder til opsamling af det destillerede vand.

Der findes billigere udgaver, men de kommer ofte uden kulstoffiltre og med en plastikdunk i stedet. Det apparat jeg bruger har kørt upåklageligt hver evig eneste dag i over 2 år.

De sender hurtigt, og den kommer naturligvis med EU 230-240V stik som vi benytter i Danmark.

Bestil Vand Destillator

2) Elektrolytter/sporstoffer: Når vandet destilleres, så fjernes også nogle af de brugbare mineraler i processen. Derfor tilsætter jeg bagefter selv nogle dråber, der indeholder over 70 ioniske spormineraler.

Elektrolyt sporstoffer dråber

Jeg tilsætter 1 dråbe pr. dl, eller 10 dråber pr. liter, til det rensede vand. På den måde, er jeg sikker på, at jeg får et komplet spektrum af elektrolytter og organiske mineraler, uden de giftstoffer, der ellers før var i postevandet. Du kan bestille det her selv.

3) Vandtester: Jeg bruger denne vandtester til at teste, hvor rent vandet er. Igen findes der flere modeller at vælge imellem. Måleapparatet jeg benytter er billigt, simpelt og kan hvad det skal.

Mit postevand måler typisk mellem 250-300ppm før destillering. Dvs. at vandet indeholder 250-300mg ledende stoffer pr. liter. Med andre ord, så er mit vand hårdt.

Efter destilleringen måler det altid mellem 000-001ppm, som betyder, at det er super rent. Efter tilsætning af spormineralerne, ender mit vand igen på ca. 275ppm, dog udelukkende med et indhold af organiske mineraler og elektrolytter. Find selv den bedste pris her på vandtesteren.

4) Brusefilter: Du kan gå hele vejen, som jeg, og sætte et vandfilter på bruseren. Der findes mange modeller, men jeg har endelig sat mig på denne model udviklet og fremstillet i Tyskland.

vandrenser til bruser-feature

Det kan ikke svare sig at købe en af de helt billige discount-modeller lavet i Kina. Man får virkelig, hvad man betaler for. Det har jeg desværre selv måtte erfare på min egen pengepung. Tjek prisen på Amazon.de

P.S. Hvis du har nogle spørgsmål, så smid gerne en kommentar herunder på siden.


N.B. Jeg anbefaler udelukkende udstyr og produkter jeg selv har testet og kan stå 100% inde for. Hvis du bestiller noget via links på siden, vil jeg af sælgeren modtage en mindre kommission for min henvisning, dog uden merpris for dig. Tak på forhånd for din støtte.

4 thoughts on “Anbefales – Udstyr jeg selv bruger

 1. Mogens

  Hej vincent, jeg ved ikke om du har fået mine beskeder? Jeg stillede blandt andet er spørgsmål om man kan rense sine grøntsager under bruseren i badeværelset med den alb showet du selv bruger. Min mailadresse er xxxx

  Reply
 2. Mogens Lind

  Hej vincent,undskyld hvis jeg spammede dig, jeg havde bare flere oplevelser på siden der ikke virkede, bla. Kom jeg ikke til de sider du henviste til når jeg klikkede på dine henvisninger, derfor blev jeg i tvivl om du havde modtaget min mail.. idag virker det fint 🤗 du har været en stor inspiration i min Jagt på rent vand, Og jeg føler mig bedre rustet nu. Tak Mogens Lind

  Reply
  1. Vincent Post author

   Hej Mogens, det er intet problem. Du er altid velkommen med spørgsmål o.a.

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *